IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Tres anys sense Tatiana Sisquella

La periodista va morir als 35 anys a causa d’un càncer

Tatiana Sisquella | Arxiu

Fa tres anys el càncer ens va robar Tatiana Sisquella després de set anys de lluita. Amb una gran trajectòria al seu darrere, la periodista treballava, en aquells moments, com a presentadora al magazín La tribu de Catalunya Ràdio sense ocultar mai la seva malaltia, que enfrontava amb optimisme. En aquest sentit confessava que «estic jugant al joc de la vida». Finalment, però, va morir el 6 de febrer de 2014 als 35 anys.

«És una cosa que no t’esperes mai de la vida, i menys quan encara no has arribat als 30 anys. [...] És una putada, però a partir d’aquí, hi ha vida, hi ha moltíssimes coses. [...] No puc fer gaire cosa, només ser optimista, ser positiva, treure energies d’on sigui, enfocar-ho a vegades amb sentit de l’humor i a vegades amb resignació. Es pot viure i es pot viure feliç. [...] Em podia passar i m’ha passat», declarava al programa El club el 2007. Aquell any començava el combat contra el càncer, que va fer acompanyada de la seva parella Joan Maria Pou.

Després de la tràgica notícia, Joan Maria Pou, el seu company de viatge (i de lluita) li va retre un emotiu homenatge en acabar la retransmissió d’un Sevilla-Barça. Al llarg de poc més de tres minuts va explicar qui era Tatiana Sisquella a través de les vivències més personals que mai havíem sentit d’ella. Tres anys després, també l’ha recordat al programa de TV3 El sopar dedicat a l’amor, on ha explicat amb detall la seva relació amb la presentadora.


Comentaris

envia el comentari