Els tres millors xampús que pots trobar als supermercats catalans

Els consumidors consideren que els xampús de Mercadona, Dia i Aldi són dels millors del mercat
Los 3 mejores champús de marca blanca de los supermercados españoles
Els tres millors xampus dels supermercats catalans. | Cedida.

Els catalans sempre s'han mostrat preocupats per la salut del seu cabell i l'aspecte d'aquest. Per això, tenir un cabell, fort i brillant és el que molts desitgen i busquen en els diferents xampús que hi ha al mercat. Els experts recomanen que es renti el cabell cada 2 o 3 dies, fer-ho més o menys és perjudicial, tot i que cal tenir en compte el tipus de cuir cabellut de cadascú.

 

A més, la cura també depèn de si el cabell està tintat, si té tendència eixuta o arrissada, entre d'altres. El que està clar per tothom és que quan busquem un xampú, valorem tant la qualitat del producte com el seu preu. Aquí et deixem una llista amb els xampús de marca blanca més valorats pels consumidors i disponibles als supermercats catalans:

Mildeen d'Aldi

Champú Mildeen de Aldi
Xampú Mildeen d'Aldi | Cedida

 

Els supermercats Aldi ofereixen una gran selecció de productes de qualitat pel cabell, sobretot aquells inclosos en la línia amb nom Mildeen. Dins d'aquesta col·lecció trobem un dels xampús més valorats pels consumidors, tant per la seva qualitat com pel seu increïble preu. Concretament parlem del xampú anticaspa Mildeen, que a més del seu treball per la nostra pell, conté vitamina B5 que hidrata en profunditat, fa brillar més el cabell i evita l'encrespament. Hi ha clients que asseguren que després de fer servir aquest xampú no necessiten cap condicionador. Aquest producte està en venda per només 1,70 euros.

Stylius de Mercadona

Stylius de Mercadona
Stylius de Mercadona | Cedida

 

 

Mercadona sempre ha destacat per la qualitat dels seus productes de bellesa. En el món del cabell, la marca Stylius del supermercat valencià aconsegueix en vistiplau de molts consumidors. Els productes d'aquesta col·lecció estan fabricats exclusivament per Mercadona, fet que els fa molt exclusius. El que més triomfa és el xampú reparació total per cabells secs o maltractats. El pot es pot comprar per 1,40 euros.

 

Champú Schlecker de Dia

Champú Schlecker de Dia
Champú Schlecker de Dia | Cedida

 

Els xampús Schlecker estan en venda tant als supermercats dia com a les botigues Clarel, anteriorment conegudes pel mateix nom del producte. Aquests xampús són molt populars i els clients estan molt satisfets amb el seu efecte. En aquest cas no hi ha cap model que destaqui per sobre dels altres i no n'hi ha cap que contingui elements tòxics. Es poden adquirir per 1,70 euros.Comentaris

envia el comentari