Tres trucs clau per aprimar-te fàcilment

Un expert en nutrició revela com perdre pes sense haver de seguir dietes complicades

Tres trucos para adelgazar | Cedida

El doctor Xand van Tulleken, expert en nutrició, comparteix al diari britànic Daily Mail els seus consells per aprimar-se sense haver de seguir dietes complicades. Com ell mateix reconeix, moltes d'aquestes dietes es basen en teories que no han estat comprovades, i molts dels que intenten seguir-les acaben frustrats perquè no aconsegueixen perdre pes al ritme que creien que ho farien. Per això, el doctor van Tulleken recomana els tres passos clau que donaran resultat si ens volem aprimar.

- Oblidar-se del menjar ràpid: segons ell, aquest tipus de menjar no està dissenyat per nodrir i saciar, el que hauria de ser l'objectiu principal de qualsevol aliment, sinó que està ideat per entretenir i generar més gana. Per apetitosa que sembli, el menjar escombraries no saciarà la teva fam, i acabaràs menjant més del necessari, perquè està dissenyada precisament per aconseguir això. Menjar una bossa de patates o un donut, ens provocarà més gana que si no haguéssim menjat res, i acabarem menjant molt més del que necessitem. Per evitar aquest tipus de temptacions, que estan dissenyades precisament perquè reaccionem així, el més pràctic és desfer-nos d'aquest tipus de menjar que tinguem a casa i procurar no comprar-ne més.

- Evitar els aliments processats: actualment les prestatgeries del supermercat estan plenes de productes processats, encara que creguem que nosaltres no fem servir aquest tipus d'aliments, cal ser conscients que qualsevol aliment envasat en un paquet o una caixa, segurament contindrà tot tipus d'ingredients que no sabrem reconèixer. Un consell fàcil de seguir, és procurar no consumir productes envasats en plàstic, o assegurar-se que els plats preparats que ingerim continguin el menor nombre d'ingredients possibles, sobretot és important evitar conservants, colorants i sucres.

- Disminuir el consum d'alcohol: Les begudes alcohòliques tenen un alt contingut calòric, i consumir-ne diàriament, com fa una gran majoria dels espanyols, pot afectar la nostra dieta. A més, com afegeix el doctor van Tulleken, el consum social d'alcohol pot portar-nos a descuidar la dieta i a cometre excessos que poden ser contraproduents.


Comentaris

envia el comentari