Tretze trucs amb tovalloletes humides que et faran la vida més fàcil

Després de llegir aquest article, segur que aniràs a comprar diversos paquets
Per l'encrespat del cabell, passa una tovalloleta humida per deixar-lo suau i brillant | Cedida

Les tovalloletes humides no només serveixen per netejar els culets dels nadons, a continuació t'exposem tretze situacions en què una tovalloleta humida pot ajudar-te, i molt. 

 

1. Utilitza una tovalloleta humida per escampar el producte de bronzejat artificial. Si t'has aplicat un autobronzejador i t'han quedat taques o t'ha quedat de manera desigual, amb la tovalloleta ho pots arreglar.

 

2. Pots netejar qualsevol taca de cera de colors amb les tovalloletes, fins i tot si és en una catifa. 

 

3. Pots utilitzar les tovalloletes per mocar-te, la humitat t'ajudarà, no t'irritarà la pell i l'olor és fantàstica.

 

4. Si estàs a punt de sortir de casa però t'ha quedat el cabell electritzat, pots fer petits tocs amb una tovalloleta humida, el teu cabell quedarà suau i llis.

 

5. Les tovalloletes humides també són un remei perfecte per les odioses hemorroides. Barreja tovalloletes d'àloe vera amb aigua d'hamamelis i aplica-te-les, notaràs un enorme alleujament. 

 

6. Prova d'eliminar qualsevol taca de cafè en un teixit amb una tovalloleta humida, desapareixerà a l'instant. 

 

7. També resulta molt fàcil eliminar les taques de desodorant amb una tovalloleta humida. 

 

 

8. Un remei més que conegut per les perruqueres de tot el món, si et queden taques de tint a la cara o al coll, passa't una tovalloleta humida i elimina-les. 

 

9. Si passes una tovalloleta per les fulles de les teves plantes, quedaran brillants i boniques. 

 

10. Qualsevol teixit de cuir quedarà com nou si li passes una tovalloleta humida. A més, pot treure fins i tot les taques difícils. 

 

11. La sorra que ens queda als peus en tornar de la platja sempre és molest, passa't una tovalloleta humida i s'eliminarà per complet. 

 

12. Passa una tovalloleta humida a la galleda de les escombraries per eliminar qualsevol resta i tenir-lo sempre com nou de manera fàcil i còmode. 

 

13. Un remei molt bo contra la calor és tenir un paquet de tovalloletes humides a la nevera per utilitzar-les i refrescar-te quan més ho necessites.Comentaris

envia el comentari