Trias, sobre la gestió de Colau: «La seva manera de fer política em fa fàstic»

Xavier Trias ha fet referència a les obres de les Glòries
El polític ha atacat a l'alcaldessa durant el ple | Cedida

 

Els grups de l'oposició han criticat durant els últims dies la gestió de l'Ajuntament pel que fa als problemes a les obres de les Glòries. Cap crítica, no obstant, ha assolit el nivell de contundència amb què Trias ha volgut descriure la seva percepció del govern de Colau. Tal com explica el diari 'El País', el polític del Grup Municipal Demòcrata ha assegurat que li fa «fàstic» la manera de fer política de l'alcaldessa. Ho ha fet aquest divendres, durant la celebració del ple, i també ha explicat que si mai deixa la política ho farà per aquest motiu. 

Aquest enfrontament ha tingut lloc després que els partits de l'oposició demanessin que no es tiri endavant l'aturament de les obres de Glòries fins que no hi hagi consens entre els grups. La tinent d'alcalde Janet Sanz ha preguntat a Trias si no li fa vergonya «i no se sent responsable» d'un procés que es va adjudicar mentre ell era alcalde de la ciutat comtal. Sanz, que no s'ha quedat enrere, ha recordat que aquest contracte està sent investigat i ha finalitzant preguntant a Xavier Trias si «pot posar la mà al foc per Antoni Vives», responsable en aquell moment d'Urbanisme.

 

Trias, davant d'aquestes acusacions, ha volgut respondre: «Hauria de disculpar-se, però no ho farà perquè ha nascut una nova casta que una vegada ha guanyat, en comptes de buscar diàleg, fa una cosa diferent, intentar destruir l'adversari», ha assegurat. Ha acabat sentenciant que «això genera populisme i una forma de fer política que fa fàstic».