IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un tribunal de la República Dominicana emet una ordre de recerca i captura contra Gil Silgado

A Espanya podria ser condemnat per maltractament

María Jesús Ruiz y Gil Silgado en la Feria de Sevilla
María Jesús Ruiz i Gil Silgado a la Fèria de Sevilla | CatalunyaDiari.cat

Un jutge de la segona sala de la Càmera Penal de la Cort d'Apel·lació del Districte Nacional de Santo Domingo, capital de la República Dominicana, ha emès una ordre de recerca i captura contra l'empresari José María Gil Silgado per un suposat delicte d'estafa.

  

  

El nuvi de María Jesús Ruiz va demanar un préstec de 29.000 euros a l'empresari dominicà José Rafael Borges Hernández 

 

Silgado, condemnat a sis mesos de presó i una dolorosa sanció

La primera sentència del cas va condemnar Gil Silgado a pagar 8.685 euros i a passar sis mesos a la presó, però ell va recórrer la decisió i havia de presentar-se en una altra vista programada pel dia 9 d'agost, alguna cosa que no va fer. En canvi, va decidir abandonar el país i tornar a Espanya. 


«Aquest senyor va apel·lar la sentència i va fugir del país. No es va presentar, i en aquests moments té una ordre de presó a la República Dominicana. Si entrés al país, seria arrestat i portat davant el tribunal», ha explicat l'advocat de l'empresari dominicà.

No es l'únic problema per a Gil Silgado

A aquesta demanda se li suma una altra que han interposat diversos treballadors de la seva empresa de rentada de cotxes, que l'acusen d'impagaments. També la seva anterior advocada l'ha demandat per la mateixa raó, per la qual cosa Gil Silgado comença el 2018 amb una successió de problemes legals que podrien acabar amb ell a la presó.


A Espanya, l'empresari encara s'enfronta a una demanda per maltractaments que va presentar la seva parella, María Jesús Ruiz, amb qui va reprendre la seva relació fa tan sols uns mesos. Malgrat haver tornat a estar junts, la model no ha pogut retirar la demanda per maltractaments, encara que va confessar haver's-ho inventat el passat mes de desembre.


Comentaris

envia el comentari