rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Triomf de Tamara Gorro en la seva batalla judicial contra Pipi Estrada

Va interposar una denúncia contra l'ex de Terelu Campos
Tamara Gorro, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Nou triomf a la vida de Tamara Gorro. Després de donar llum al seu fill i del gran èxit que està assolint amb el seu llibre 'Ser feliz no es gratis pero tampoco cuesta tanto', se li suma un nou motiu de celebració: després de denunciar Pipi Estrada ha guanyat el judici contra ell.

 

Judici contra Pipi Estrada

Tamara Gorro ha guanyat la seva batalla judicial contra Pipi Estrada. Tot va començar quan l'ex de Terelu Campos va escriure a les xarxes socials: «Sou amics de la ridícula Tamara Gorro? Us omplirà de grans moments esperpèntics al València». El missatge va arribar just en el moment en què va anunciar que es traslladava a València després del fitxatge de la seva parella, el futbolista Ezequiel Garay. 

 

Davant d'això, Gorro va ser taxativa i li va deixar anar un clar i contundent: «Ens veiem als jutjats». Va ser d'aquesta manera, doncs, quan va començar una batalla judicial contra Pipi Estrada que ha resultat molt satisfactòria per l''extronista' del programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. Després de fer pública la trifulga, ha estat ella mateixa qui ha anunciat la resolució del conflicte: «Després del judici celebrat el passat 10 d'abril, puc dir que he guanyat en primera instància», ha anunciat Gorro.

 

Un moment molt feliç

«Fa un temps enrere, vaig comunicar que interposaria una demanda a Pipi Estrada. [...] He guanyat en primera instància». De totes maneres, ha especificat que: «aquesta no és ferma, ja que es pot recórrer en el termini de vint dies. Però, de moment, feliç, ja que un jutge tolera la llibertat d'expressió, però no els insults constants».

D'aquesta manera, malgrat que Pipi Estrada pot recórrer la decisió del jutge perquè la sentència no és definitiva, Tamara es troba molt feliç per haver guanyat el que va ser el seu company a Telecinco. Ara podrà seguir gaudint més que mai de la seva família, sobretot del petit Antonio, que ja té 4 mesos.

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris