IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Troben 40 cries de tigre congelades en un Temple de monjos de Tailàndia

Els animalistes fa molts anys que els acusaven, juntament amb els cuidadors, de maltractar i traficar amb aquests éssers vius

Imatge de la sortida d'un tigre del temple, Foto: Dario Pignatelli

Punt final al negoci que entre monjos i cuidadors portaven entre mans. El Temple del Tigre, una de les atraccions turístiques més populars de Tailàndia ha tancat les seves portes, segons publica La Vanguardia. Membres del departament de Conservació de Parcs Naturals van trobar el darrer dilluns un total de 40 cries mortes de tigre, fet que corrobora les nombroses denúncies que els animalistes han interposat durant anys. A més de la quarantena de cossos congelats, també van localitzar un ós i diverses banyes. Tot i això, l'espai va obrir portes ara fa quinze anys per «preservar l'espècie en perill d'extinció».

Tal com detalla el mateix mitjà, fins a l'any passat, l'entrada al recinte costava uns quinze euros i s'havia de signar conforme el Temple no es feia responsable de les ferides que poguessin causar els tigres. El visitant podia fer-se selfies amb els animals, donar el biberó a un cadellet o passejar-los. Quan el turista treia el de passeig, el felí semblava adormit, com si hagués estat sedat. Així doncs, per sort, s'ha acabat el Temple del Tigre.


Comentaris

envia el comentari