Troben a Dinamarca una estranya calavera semblant a la «imatge» d'un extraterrestre

Les restes van ser trobades a l'illa danesa de Sealand, en unes excavacions de l'any 2007

Imatge de la calavera trobada a Sealand, Dinamarca. Foto: Cedida.

L'illa danesa de Sealand es va convertir en 2007 en un dels punts arqueològics més estranys del planeta. En unes excavacions que es van estar realitzant sota una casa de més de 100 anys, va ser trobada una estranya calavera un 50% més gran que el crani humà i amb enormes cavitats orbitaries.

Segons informa el diari Express, la calavera «similar a la d'un extraterrestre» no es va estudiar fins a l'any 2010, quan investigadors del Col·legi Veterinari de Copenhaguen van concloure que, encara que «té molta similitud amb mamífers, els trets fan impossible catalogar-ho entre els animals de la taxonomia de Linneo».

La posterior datació per radiocarboni, realitzada a la Universitat de Niels Bohr a la capital danesa, va comprovar que el crani té uns 800 anys, afegint encara més misteri al descobriment. A la mateixa zona solament van trobar ossos d'animals i eines del període Neolític. A més, alguns investigadors afirmen que aquesta estranya troballa pot estar vinculat amb l'ordre secreta denominada «Pegasus Light», establerta a la mateixa illa danesa al segle XIV comptant amb membres com William Shakespeare i Thomas Jefferson.