El truc de Lourdes Montes i Fran Rivera per mantenir la passió

L'empresària es preocupa per mantenir viva la flama, perquè és conscient que les parelles poden ressentir-se després de tenir fills

Fran Rivera i Lourdes Montes | Cedida

Lourdes Montes, famosa per ser la segona dona de Francisco Rivera, té molt clar que després de tenir la seva filla Carmen, no pot deixar de banda la relació amb el seu marit. Segons el portal ‘Informalia’, en una entrevista feta per la revista ‘Diez Minutos’, Lourdes ha confessat que el seu marit «ho vol tot ràpid» i que ella es pensa més les coses. També confessa que el torero «és molt normal, que en la convivència diària no és gens complicat». 

Montes explica que els seus familiars la van avisar que anés amb compte amb Rivera perquè tenia fama de ser un faldiller. Tot i així, el temps l'ha convertit en un marit fidel. L'empresària reconeix que, encara que estan bolcats en la nena, és conscient que les parelles poden ressentir-se després de tenir fills, i ella es preocupa per mantenir viva la flama. «Cada cert temps anem a la finca per estar sols», assegura. A més, té molt clar que vol tenir «com a mínim dos fills més».


Comentaris

envia el comentari