IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Trucs naturals per eliminar les toxines dels pulmons

Netejar tota la zona respiratòria és molt important per als fumadors actius i passius, però també per a les persones que viuen en zones amb alts nivells de contaminació

Comparació d'un pulmó sa amb un pulmó d'un fumador | taringa.net

Actualment, hi ha moltíssimes persones que fumen cigarretes i, per això, cada dia augmenten els pacients amb càncer de pulmó. És essencial tenir uns pulmons nets per poder respirar millor i, per això, existeixen uns quants trucs que en tan sols tres dies permeten extreure les substàncies tòxiques, com la nicotina o el quitrà. Aquests mètodes naturals són molt útils per a les persones fumadores actives i per a les passives, així com per a les que viuen en àrees altament contaminades. 

Dieta sana per desintoxicar els pulmons | Mejor con salud

- Dos dies abans de començar, és necessari deixar de beure o menjar làctics per tal d'eliminar totes les toxines làcties del cos.
- El dia abans de començar, prendre un té abans d'anar a dormir. Aquesta infusió expulsa les toxines de l'intestí i preveu que els pulmons hagin de ser sobreesforços.
- El primer dia:
Abans de l'esmorzar, beure 300 ml d'aigua amb el suc de dues llimones.
Durant l'esmorzar, beure 300 ml de suc fresc de pomelo o de pinya. Aquestes fruites són antioxidants que ajuden a millorar la respiració.
Després de l'esmorzar, beure 300 ml de suc de pastanaga.
Abans del berenar, beure 300 ml de suc de pastanaga.
Durant el berenar, beure 400 ml de suc alt en potassi, com pot ser de plàtan (sense làctics), de pruna, de taronja, de mango o de kiwi.
A la nit, beure 400 ml de suc de nabius.
- És important complementar la presa d'aquests sucs amb exercici i una bona higiene.
- Els banys calents també van genial per netejar els pulmons. Així doncs, es recomana passar 20 minuts en un bany calent per suar les toxines i també inhalar una mescla d'aigua bullent i cinc cullerades d'eucaliptus.


Aquests petits trucs naturals ajuden a eliminar totes les toxines dels pulmons –com la nicotina, la brea o el quitrà- i millorar la salut respiratòria. A més a més, incrementen la capacitat pulmonar i redueixen les probabilitats de desenvolupar càncer de pulmó.


Comentaris

envia el comentari