'Tukutú', la nova cançó de l'estiu de Leticia Sabater

Es tracta del tercer 'single', després de ‘La Salchipapa’ i ‘Toma Pepinazo'

Després de 'La Salchipapa' i 'Toma Pepinazo', Leticia Sabater torna a sorprendre amb la seva nova cançó, 'Tukutú', on la televisiva s'atreveix amb el famós 'twerking' i anima als seus seguidors a moure el «culet amb culet» i la «cueta amb la cueta», sempre amb un «boom boom» entremig. 

Una cançó que molts ja parlen d'ella com la nova cançó de l'estiu i la qual està produïda per Mr.Rommel, un productor de prestigi, ja que ha produït alguns dels temes musicals de Maluma, Juan Magan o Carlos Baute. 

El tercer 'single' de Leticia Sabater

«Ai 'Tukutú', a mi m'agrada quan ho mous», així arrenca la nova cançó de Sabater. I és que, durant el videoclip, l'exconcursant del programa de Telecinco, 'Supervivientes', s'atreveix amb tot tipus de moviments, els quals fiquen a prova els millors malucs. 

A través d'un marcat ritme generat amb ‘autotune’ —programa informàtic que modula la veu dels cantants per fer-la més sonora i menys estrident—, Sabater acaba delectant als seus seguidors amb aquest tercer single, el qual vol que s'acabi convertint en la cançó de l'estiu.

El Tukutu, el nuevo exito de Letícia Sabater
El 'Tukutú', el nou èxit de Leticia Sabater. | Youtube

 

Sabater, fidel als videoclips amb paisatges paradisíacs 

D'altra banda, el videoclip de 'Tukutú' s'il·lustra amb infinitat de platges i zones costeres, per transmetre sensació d'estiu i ganes de ballar a totes les pistes de ball, on intueix que es reproduirà el seu nou single. 

No obstant això, es tracta d'uns paisatges bastant criticats, ja que es nota que el videoclip no ha estat gravat davant d'una platja. Tot i així, la majoria de seguidors reconeixen que és una cançó que se t'engantxa fàcilment. 

Sabater, ilustrando su canción
Imatge de Sabater durant el videoclip de 'Tukutú'. | Youtube


Comentaris

envia el comentari