INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

TV3 aconsegueix frenar Telecinco i la selecció espanyola a Catalunya amb 'El foraster'

El programa de Quim Masferrer ha liderat, sense problemes, la nit del dimecres
'El foraster' ha aconseguit frenar Telecinco a Catalunya | Cedida

L'amistós entre la selecció espanyola i Colòmbia, retransmès en exclusiva per Telecinco, no ha aconseguit liderar la nit del dimecres a Catalunya. El partit va reunir prop de 448.000 persones davant la petita pantalla, un 15% d'audiència, però no va poder superar un dels programes estrella de la televisió pública catalana: 'El foraster'. I és que la visita de Quim Masferrer a Guils de Cerdanya va aconseguir més de 3.626.000 teleespectadors, i una excel·lent quota de pantalla del 23,1%, convertint-se en l'espai més vist entre l'audiència catalana. Segons 'El Periódico', és tan gran la força del programa català, que fins i tot la reposició de l'episodi dedicat a Ventalló va acabar ocupant la sisena posició al rànquing d'audiències televisives. D'aquesta manera, 'El foraster' es confirma com un dels grans programes de la televisió catalana i un dels pocs que és capaç de superar en audiència un partit de futbol. 

Pel que fa a tot l'Estat, el partit de Telecinco, que va acabar amb un ajustat 2-2 i amb els xiulets a Piqué inclosos, va ser, de lluny, el programa més vist del dia, amb una espectacular audiència de 4.652.000 espectadors, i un 27,1% de quota de pantalla. Antena 3 ha quedat, però, una mica al marge, i no ha aconseguit molt bones xifres d'audiència. L'entrevista de Pablo Motos a Cayetana Guillén Cuervo va aconseguir un 11,9% de quota de pantalla, i uns 2.042.000 teleespectadors, però ràpidament va perdre força amb el documental 'Lo que la verdad esconde', dedicat al cas d'Asunta Basterra, que va aconseguir només 1.528.000 seguidors.Comentaris

envia el comentari