YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

TV3 cancel·la 'Els Matins' de cara a la nova temporada

La franja quedarà dividida en dues parts

L'espai desapareixerà a finals d'estiu | Cedida

El programa 'Els Matins', tal com el coneixem, desapareixerà de TV3 la propera temporada. Així ho ha anunciat la cadena catalana, que té la intenció de dividir la franja horària en dues parts. Aquesta mesura pretén donar aires renovats a la programació matinal, ja que el programa s'emetia des de fa catorze anys. Segons 'El Nacional', 'Els Matins' posaran fi a la seva llarga trajectòria durant l'estiu. Els dos espais que substituiran l'actual tindran dos perfils ben diferenciats.

El que s'emetrà primer serà sobre actualitat i està previst que el presenti Lídia Heredia, que fins ara ha sigut la responsable d''Els Matins' i que és a la cadena des de l'any 2000. El segon programa anirà a càrrec d'Òscar Nogueira i serà més proper al format 'magazín'. Nogueira és l'actual director de 'Joc de cartes' i va ser director de 8tv entre els anys 2014 i 2016. Aquest segon espai pretendrà barrejar els mons de l'entreteniment i la 'faràndula', temàtica que no acostuma a tenir presència a la cadena pública catalana. 

Mentre que el programa de Nogueira s'emetrà des de l'estudi que actualment ocupa 'Els Matins', Lídia Heredia presentarà el bloc dedicat a l'actualitat, presumiblement, des de l'àrea d'informatius. Aquesta notícia arriba poc després que la cadena pública anunciés la cancel·lació del concurs 'Tot o Res'.


Comentaris

envia el comentari