INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

TV3 estrenarà el programa 'Tarda oberta' a la tardor

Es tracta del nou espai per a les tardes
La molletana Ruth Jiménez presentarà el programa amb Vador Lladó | Cedida

TV3 estrenarà, coincidint amb la nova temporada de tardor, un nou programa per a les tardes: 'Tarda oberta'. L'entreteniment serà el veritable protagonista de l'espai, sense perdre, això sí, l'actualitat o el territori. Els encarregats de dirigir el nou programa seran la molletana Ruth Jiménez i el mataroní Vador Lladó. Ruth ja va presentar diversos programes al canal públic, com 'En directe', 'Fes-t'ho mirar' i Qui corre, vola', mentre que Lladó és actualment presentador del programa 'Fricandó matiner', a RAC105.

 

La direcció de l'ens públic de televisió va decidir apostar per aquest nou espai de la productora Mediapro, després d'analitzar diversos programes presentats en la crida pública de programes per a la franja de tarda. L'equip ja treballa per configurar el nou programa i concretar-ne els continguts, i l'estrena es farà al setembre. El director del nou espai serà Oriol Jara, i el subdirector Pol Izquierdo, que en el passat ja va dirigir altres programes de TV3, com 'Emergències' o 'Caçadors de bolets'. Comentaris

envia el comentari