IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

TV3 ha pagat 2.000 euros per entrevista als periodistes que tornaven al ‘Fora de sèrie’

Andreu Buenafuente va ser qui més va cobrar per entrevistar Carles Puigdemont

Andreu Buenafuente va cobrar 2.850 euros de TV3 per entrevistar Carles Puigdemont | Jordi Bedmar

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisual (CCMA) ha pagat entre 2.000 i 2.800 euros als periodistes que han retornat a la cadena de forma puntual per a fer una entrevista a algun personatge famós per al programa 'Fora de Sèrie', segons informa 'e-notícies'. Andreu Buenafuente, que va fer el primer programa entrevistant a Carles Puigdemont, també és el que més ha cobrat, un total de 2.850 euros.

En un segon nivell es troben Jordi Basté, Josep Cuní i Òscar Dalmau, que van cobrar 2.000 euros per entrevistar a Gerard Piqué, Pedro J. Ramírez i Quim Monzó respectivament. Aquest son els únics sous que la CCMA ha fet públics i encara es desconeix quan diners van rebre per aparèixer al programa Carles Francino, Toni Clapés, Júlia Otero, Àngels Barceló, Pilar Rahola i Àngel Casas.


Aquest no és el primer cop que el programa 'Fora de sèrie', que tornarà aquesta primavera, es veu envoltat de polèmica. El diputat Sergi Sabrià es va queixar que «en molts casos hem fet que gent que liderava la competència estigués presentant un programa a la nostra tele i, per tant, quan arribi l'EGM potser ens preocuparà haver enfortit l'altra banda». El director de TV3, Jaume Peral, es va defensar dient que «no ens hem volgut posar límits perquè si no et quedes amb un programa molt pobre» i agraint als presentadors que «han fet una TV3 potent i important».


Comentaris

envia el comentari