IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

TVE va fer desaparèixer un vídeo on apareixia la reina Letícia parlant a favor de la república i criticant la monarquia

«En aquestes imatges hi apareix la reina parlant a favor de la república», relaten

La reina Letizia durante su intervención en el Foro Contra el Cáncer
La reina Letícia tindria un passat 'republicà' segons un llibre que ha sortit ara a la llum | GTRES

La reina Letícia és, darrerament, la gran protagonista de la Casa Reial. Si bé és cert que dies enrere es feia viral la seva negativa a què la reina emèrita Sofia es fotografiés amb les seves nebodes, l’experiodista de TVE ha tornat a l’ull de l’huracà, precisament, per un afer d’allò més obscur amb el seu antic canal.

Així mateix, després que el president de Portugal li regalés una porcellana valorada en 2.000 euros, ara Letícia haurà de travessar un nou escull després d’una de les revelacions més sonades del llibre ‘La cort de Felip VI: amics, enemics i vàlids. Les claus d’una nova era’, de Daniel Forcada i Alberto Lardiés.

RTVE hauria comprat un vídeo de Letícia per eliminar-lo

És una de les revelacions més destacades del llibre. En aquest, de fet, Forcada i Lardiés acusen Televisió Espanyola d’intentar amagar el passat republicà de la monarca al·legant que en el seu dia la cadena hauria comprat un vídeo on Letícia parlava a favor del sistema republicà.

«En aquestes imatges hi apareix ella parlant a favor de la república i criticant la monarquia espanyola», expliquen els autors del llibre, per d’alguna manera exemplificar el perquè el va comprar RTVE.

Un medio alemán asegura que los reyes Felipe VI y Letizia se van a divorciar
Letícia i Felip VI, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Unes declaracions en la seva època d’estudiant

Segons relaten els escriptors, un estudiant mexicà que hauria estat a classe amb l’actual reina hauria fet arribar el vídeo a les oficines de la televisió pública estatal.

El vídeo, així mateix, va sortir a la llum uns mesos abans de l’enllaç de Letícia amb Felip VI. Finalment, però, els màxims responsables de la cadena haurien fet arribar el vídeo a la Zarzuela, que haurien optat per eliminar la cinta perquè no quedés cap rastre del passat ‘republicà’ de l’actual reina d’Espanya.


Comentaris

envia el comentari