Josep Maria Mainat durant la gala de tancament del festival de televisió de Vitòria

Decisió d'última hora d'Angela, la dona de Josep Maria Mainat

L'alemanya havia d'abandonar el domicili abans de les dotze de la nit

Encara que el presumpte intent d'assassinat a Josep María Mainat es va cometre a finals de juliol, el jutge encarregat de la instrucció va decretar que Angela Dobrowolski havia d'abandonar la casa familiar avui mateix, abans de les dotze de la nit. Mentrestant, Mainat va estar uns dies al costat dels seus fills a la casa que té a Canet de Mar i ara, segons les últimes informacions, s'hauria mogut a un nou emplaçament esperant que la seva encara dona surti de la casa familiar.

Angela s'espera a sortir fins a l'últim moment

Angela ha aprofitat fins a l'últim moment per a abandonar la casa, perquè és important recordar que la setmana passada van començar els moviments a la casa dels Mainat, on vam poder veure entrar i sortir a Gabriel, el seu presumpte amant i la seva parella Alina.

A més, dins del domicili també es trobarien els vint-i-cinc filipins que segons Alina es trobarien treballant per a Angela, tenint com a objectiu vendre objectes personals de l'empresari perquè així la seva dona aconseguís obtenir diners en efectiu per a afrontar la nova realitat, allunyada dels braços de Mainat.

No es pot garantir que la llar estigui totalment desallotjada

L'estudiant de medicina ha sortit de la casa sense pràcticament estris personals, alguna cosa que ha sorprès molt pel fet que a partir d'aquest moment li queda terminalment prohibit tornar a accedir a l'interior de l'habitatge, encara que sigui per a recollir les seves pertinences. Als pocs minuts de la sortida d'Angela, s'ha presentat allí una patrulla de la Guàrdia Urbana per a testificar l'estat actual de l'habitatge i poder donar fe de l'estat en el qual queda la llar del productor.

Laura Fa, col·laboradora i corresponsal de 'Sálvame’ a la porta de la casa dels Mainat, ha afirmat que no està en disposició de confirmar que la casa està totalment buida, perquè ningú ha vist sortir als presumptes filipins que treballarien per a Angela. L'existència d'aquests no estaria confirmada i tot es basa en el testimoniatge que va donar Alina en el plató de ‘Sábado deluxe'. 

Laura Fa sí ha confirmat que ha estat sobre les 18.30h d'aquest dilluns quan Angela ha sortit amb una perruca i sense maletes de casa del seu encara marit. Ha agafat un taxi i ha marxat del domicili sense donar cap explicació a la premsa que allà es trobava.