Concha Velasco emocionada amb llàgrimes als ulls

L'última foto de Concha Velasco confirma el que molts temien

Concha va reaparèixer en públic amb un aspecte que va sorprendre molts

Fa molt de temps que Concha Velasco no apareix en públic. Des que va decidir traslladar-se a una residència de gent gran el març d'aquest any, la seva vida ha fet un canvi radical. L'última imatge que hi ha és del mes de juliol passat i el seu aspecte confirma el que molts es temien.

L'artista, juntament amb els seus fills, va decidir que el millor era mudar-se a un centre de gent gran. Allí podria rebre les cures que necessitava. Amb el pas dels anys, ha començat a patir problemes de mobilitat i els seus hereus no li poden dedicar tota l'atenció que es mereix.

Perquè Concha no estigués sola tant de temps, van pensar que el més convenient és que es posi en mans de professionals. «Estava sent molt complicat per nosaltres. Ella necessita ajuda les 24 hores del dia i no volíem que estigués sola a casa», recordava el seu fill Manuel.

Tant ell com el seu germà estan molt centrats en les seves feines i els resulta pràcticament impossible atendre-la. En un primer moment, s'havia traslladat a una residència del centre de Madrid, però amb els mesos va decidir anar-se'n a una altra als afores. Allí gaudeix de més zones d'esbarjo, on pot respirar aire fresc.

Rep la visita dels seus fills amb molta freqüència, ja que estan molt atents a la seva situació. També es deixen caure pel centre molts dels amics que va fer al món del cinema i al teatre. Es nota que s'ha aconseguit guanyar l'afecte de la gent durant tants anys de carrera.

Concha Velasco amb mirada intensa
Concha Velasco va rebre una visita molt especial | GTRES

Hi ha molts famosos que s'interessen pel seu estat i, si cal, van a la residència a interessar-se per la seva salut. Aquest és el cas de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Concha Velasco es va endur una gran sorpresa quan es va trobar amb la popular política. La mateixa Ayuso va ser l'encarregada de comunicar-ho a través de les xarxes socials. Va posar amb la val·lisoletana als jardins del centre i li va escriure un «t'estimem».

La va definir com a «història del nostre cinema» i van ser moltes les cares conegudes que van reaccionar davant d'aquesta publicació. Entre ells, Ana Obregón, Cristina Cifuentes o Tomás Páramo.

L'artista feia realitat així un dels seus grans desitjos. Li havia comunicat a la seva amiga Teófila Martínez, exalcaldessa de Cadis, que li agradaria conèixer la presidenta madrilenya i Ayuso no va tenir inconvenient a anar-la a veure.

Pel que sembla, van estar juntes gairebé una hora i mitja. Van passejar pels amplis jardins de la residència i també hi va haver temps per parlar. Segurament es van posar al dia moltes qüestions personals.

Era la primera vegada que es veien, però possiblement no serà l'última. Aquesta visita va tenir lloc el juliol passat i és possiblement l'última imatge que tenim de l'actriu val·lisoletana.

Concha Velasco es va mostrar encantada

Concha Velasco està encantada amb les visites, i és que vol estar a tota hora acompanyada per familiars i amics. Així ho confirmava fa unes quantes setmanes la seva neboda Manuela. Per això, la sorpresa que li va donar Ayuso va suposar per a ella tot una injecció d'energia.

Es va mostrar molt contenta de poder conèixer la dirigent del PP, ja que la considera tot un ídol i així ho hauria fet arribar.

Isabel Díaz Ayuso mig somrient i mirant cap a un costat
Díaz Ayuso va sorprendre Concha a la seva residència | GTRES

En qualsevol cas, com és habitual, l'artista també pateix moments de tristor. De vegades troba a faltar casa seva, les seves pertinences i tots els records que ha anat acumulant durant la seva vida. Però, és normal que la nostàlgia se n'apoderi en certs instants.

Tot i això, Concha Velasco es manté en un perfecte estat de salut. Així es va poder comprovar en aquesta imatge amb la presidenta de la Comunitat., on apareixia amb un aspecte molt cuidat i saludable.