Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

L'última foto de Rociíto deixa mut el seu fill, David Flores Carrasco

El jove no esperava veure així la seva mare

David Flores Carrasco segueix sense aixecar el cap. Des que la seva mare va decidir parlar i va treure el documental, el jove està totalment enfonsat. Ja no viu amb la seva germana, Rocío, i la  relació que tenia amb Olga Moreno ja no és la mateixa.

Però el que no sap és que tot està a punt de tornar a canviar. El jove s'ha assabentat del nou pas de Rociíto i ja tremola. No li ha agradat gens veure una foto de la seva mare a la televisió. De quina foto parlem?

David Flores Carrasco, enfonsat

A causa de la malaltia que pateix des que va néixer, David és una persona dependent, així que sempre ha d'estar acompanyat per la família. No obstant això, l'opinió i els sentiments del noi han corregut com la pólvora pels passadissos de Telecinco.

Primer pla de David Flores Carrasco
Tot i que guarda silenci, David Flores Carrasco no ha deixat de ser el centre d'atenció | GTRES

A més, la seva germana no ha escatimat en detalls a l'hora de parlar d'ell a 'El programa de Ana Rosa'. Ara, David és notícia per com ha reaccionat a l'última foto de la seva mare a la televisió.

David, mut davant la foto de Rociíto

David Flores Carrasco fa anys que no queda amb la seva mare, i veure-la a la televisió li provoca un xoc del qual triga a recuperar-se. És el que li ha passat recentment després de veure la seva mare promocionant el seu segon documental.

'En el nombre de Rocío' s'estrenarà el 17 de juny, i Telecinco ja ha començat a emetre uns breus avançaments en què surt la Rocío Carrasco. Amb els cabells molt diferents de com els tenia la primera vegada que va aparèixer en pantalla, Rociíto es presenta molt poderosa.

Una imatge molt diferent de la que va mostrar durant les primeres emissions de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. A més, la roba que porta també és diferent: els colors pastel d'ara disten molt de la famosa americana fúcsia que duia a la primera docusèrie i que va acabar subhastant-se.

«Està tot aquí», expressa Rocío Carrasco mentre observa els divuit contenidors on hi ha guardats els records i documents de la seva mare, Rocío Jurado. Sens dubte, un avançament que ha deixat tothom de pedra, començant pel seu fill, que no sap on ficar-se.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Telecinco emetrà la segona docusèrie de Rocío Carrasco | Mediaset

 

David Flores Carrasco reviu el seu pitjor malson

Si hi ha algú que ha patit amb la reaparició de Rocío Carrasco a la petita pantalla, és David Flores. El jove va haver d'apagar el televisor, ja que la impotència i la por li impedien veure més capítols del primer documental.

Aquesta vegada, s'espera que no vegi res del que la seva mare digui a 'En el nombre de Rocío'. I el motiu no és altre que mantenir l'estat d'ànim del jove en equilibri.

Afortunadament, ara ho té més complicat per accedir als episodis. I és que, per a veure la docusèrie, s'haurà de pagar.

La ficada de pota amb el documental

Pel que sembla, el públic de Telecinco està bastant enfadat. I tot per culpa de l'estratègia que els directors de la cadena han seguit per a l'emissió del documental.

El capítol zero i u s'emetran en obert. Tot i això, els teleespectadors hauran de fer-se subscriptors de MiTele Plus si volen ser partícips de la història de Rocío Carrasco.

Captura de l'avançament de la docusèrie 'En el nombre de Rocío'
Captura de l'avançament de la docusèrie 'En el nombre de Rocío' | Mediaset

Hi ha tanta indignació per part de l'audiència, que els col·laboradors no han tingut més remei que avançar el contingut del famós documental. «Rocío Carrasco no explicarà res que afecti negativament la intimitat de la seva mare», expliquen.

«Ens assabentarem de coses, però d'Ortega Cano no crec que s'expliquin coses importants. Sabrem per què no han seguit tenint relació», conclouen.