Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb la foto de Pablo Motos

Última hora: Pablo Motos, operat d'urgència per un greu motiu

Pablo Motos preocupa als seus seguidors després de publicar una foto acabat d'operar

Pablo Motos ha despertat la preocupació de tots els seguidors després de publicar una foto a l'hospital. El presentador d''El Hormiguero' informava així que havia hagut de ser operat d'urgència.

A la imatge, on surt de peu a l'habitació de l'hospital, amb el braç embenat i acompanyat pel que sembla una bata de l'hospital, revelava el motiu que l'ha fet passar per quiròfan.

 

Pablo Motos, operat després de trencar-se el tríceps

«M'he trencat el 90% del tríceps i m'han hagut d'operar d'urgència», escrivia al seu compte d'Instagram. Tot i que sembla que tot ha quedat en un petit ensurt, Pablo Motos no s'ha salvat de la intervenció amb anestèsia inclosa.

«En sortir de l'anestèsia, sense saber gaire bé on era, la meva dona em va dir que em posés dret i em va fer aquesta foto», continuava relatant. En aquest sentit, sembla que Laura Llopis ha estat un dels seus grans suports després de l'operació.

A més, malgrat el gran ensurt que s'ha endut, sembla que no han abandonat el sentit de l'humor que tant els caracteritza: «Ara em diu 'Supermanco'», compartia el presentador.

Imatge de Pablo Motos a 'El Hormiguero'
Pablo Motos podria absentar-se aquesta nit després de la seva operació d'urgència | ATRESMEDIA

 

Necessitarà Pablo Motos un substitut per presentar 'El Hormiguero' aquests dies?

Pablo Motos ha hagut de ser intervingut d'urgència, però, sembla que no necessitarà que ningú el substitueixi al programa de Trancas i Barrancas.

«Aquesta nit us explico tot. Quin esglai», escrivia el presentador. Així, doncs,  tot apunta que podrem veure Pablo Motos presentant el seu programa aquesta mateixa nit. Hi anirà presencialment a presentar-lo? O ho farà en forma de videotrucada?

Recordem que no seria la primera vegada que el presentador realitza una connexió al programa mitjançant videotrucada. Pablo Motos ja va ser substituït per la seva companya, Nuria Roca, quan aquest va donar positiu en coronavirus.

«Pablo Motos no serà aquesta nit al programa. Està bé i haurem d'esperar a demà per conèixer els resultats finals», escrivien des del Twitter d'oficial d' 'El Hormiguero'.

Tot i que no va poder ser-hi de manera presencial, va decidir connectar mitjançant videotrucada. Aquesta vegada, el programa no ha publicat res sobre una possible absència del presentador. Per tant, entrevistarà Pablo Motos a Marta Díaz, la convidada d'avui?