Primer pla de Norma Duval.

Les últimes paraules de la germana de Norma Duval abans de morir

Norma Duval no aconsegueix superar la pèrdua de Carla

Norma Duval va tornar aquest dijous a la televisió i ho feia en el programa d'Anna Igartiburu 10 momentos a Telemadrid. La vedette va parlar del seu passat professional i personal, deixant al descobert molts detalls de la seva intimitat, entre ells, records de la seva germana.

La Carla va morir el 2010 a causa d'un càncer d'úter. «Quan ella m'ho va dir a mi, ja feia temps que tenia problemes, m'ho va dir tard». Diu que «va anar a un metge que va dir que estava perfecta», però ja «tenia un tumor».

En aquell moment, Norma va insistir perquè «fos perquè la veiessin una altra vegada. A urgències la va veure una ginecòloga i li va dir que tenia un càncer molt agressiu», va dir emocionada. La mort de la seva germana la va enfonsar.

Es pot dir que eren inseparables, que estaven sempre juntes i molt pendent l'una de l'altra. Amb la mort de Carla va marxar una part de la vida de l'artista. A l'entrevista va explicar com es van enfrontar a la malaltia, des que se la diagnostiquen fins que mor.

Captura d'imatge del programa on surt Norma Duval.
Norma Duval durant l'entrevista. | TELEMADRID

«Van ser tres anys molt durs, però ella mai no es va queixar, ni va plorar, ni va ser de víctima. Al contrari, ens donava ànims a tots i va treballar fins a l'últim moment», diu. A punt de trencar-se per l'emoció, també va recordar les últimes paraules que li va dir la Carla abans d'acomiadar-se'n.

«Ens va dir que aquest últim any havia estat el millor de la seva vida», va dir. Paraules que van tranquil·litzar a l'artista perquè va poder dir adeu a la seva estimada germana i sabent que va marxar feliç.

La germana de Norma Duval només tenia 46 anys quan va morir. Tenia una llarga vida al davant i va deixar a dues nenes bessones que van quedar a càrrec de l'artista. La Paula i l'Andrea van créixer amb la seva tieta, que es va encarregar de criar-les amb tot l'amor del món com si fossin les seves filles.

Fa poc va sortir una notícia on es coneixia la ruptura de la vedette amb Matthias Khün. Posaven fi a una història d'amor que va durar 13 anys. Ella mateixa ho va confirmar a la revista Hola!. «És veritat, ja no estem junts», va confessar.

Norma Duval travessa uns mesos una mica complicats, ja que fa poc també va perdre a la seva mare. L'únic que té al cap en aquests moments és prendre's un temps de descans i refugiar-se a casa seva a Segòvia. D'altra banda, l'alemany està vivint a Suïssa.

Ningú veia venir aquesta separació. A les últimes aparicions públiques de la parella se'ls va poder veure molt feliços. Però al final, la relació que semblava que estava tan bé, es va acabar trencant.

Norma Duval mostra una versió diferent d'ella

Norma Duval tracta de centrar-se en els seus projectes professionals. Des de fa un parell de setmanes se la va poder veure a la segona temporada d'El Desafío, un programa d'Antena 3. Es tracta d'un concurs de risc que la va acabar marcant.

Realment ja fa uns quants mesos que aquest programa està gravat, però va dir que havia sigut «una experiència única». Va suposar un abans i un després a la seva vida. D'alguna manera l'ha servit per posar-se a prova i marcar-se reptes.

Foto de Norma Duval i Matthias Khün.
Norma Duval va trencar amb la que va ser la seva parella durant 13 anys. | Europa Press

No tot serien males notícies per a l'artista. Està a punt de convertir-se en àvia per segona vegada. El seu fill Yelko està esperant una nena.

Sens dubte, és tota una alegria per a la família que tracta de recuperar-se de les últimes tragèdies que han patit. Norma Duval vol passar pàgina i refugiar-se en els seus fills. Són el seu suport més gran en els moments més difícils.