Un activista trenca el dol i insulta Carme Chacón a les xarxes socials

No és la primera polèmica que provoca l'activista antidesnonaments Lagarder a Twitter
«Mor la reina dels desnonaments», va piular Lagarder. | Arxiu

 

La mort de Carme Chacón ha commocionat tothom, tot i que com sempre que es tracta d'un personatge públic, hi ha alguns usuaris a la xarxa que trenquen el dol i deixen missatges que traspassen qualsevol límit. És el cas de l'activista romanès Lagarder Danciu, sempre compromès amb els col·lectius sensesostre i ferm opositor dels desnonaments. A través del seu compte de Twitter deixava aquest missatge: «mor la reina dels desnonaments, tenia problemes cardíacs, li faltava cor…», i ho acompanyava amb dos retalls de premsa on apareixia la política morta.

Minuts després, el mateix usuari contestava això veient l'enrenou que havia generat: «Per què tots els morts són bons? Llegeixo els comentaris racistes i fan pensar. Els desnonaments que ha provocat Chacón fan mal».

 

 

Lagarder ha remarcat que durant la seva etapa al Ministeri d'Habitatge, Chacón va prendre una sèrie de mesures controvertides sobre desnonaments, i per això l'activista ha volgut destacar un paràgraf de la notícia: «Chacón va plantejar els desnonaments ràpids com una fórmula per protegir els propietaris de pisos dels inquilins morosos, sistemàtics i professionals». Tot i això, Chacón no ha estat l'únic personatge públic que ha estat objectiu de Lagarder a les xarxes socials, ja que el líder de Podemos Pablo Iglesias és un dels protagonistes habituals. Finalment, Lagarder va haver d'aclarir el seu punt de vista amb el següent tuit: «Jo no me n'alegro per la mort de cap ésser humà i menys de la sra. Chacón. Vaig dir que va promoure els desanonaments exprés, res més».