IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un alt càrrec valencià denuncia l'ús de fons del Corredor Mediterrani per pagar l'AVE a Madrid

El secretari general d'Obres Públiques valencià denuncia a Twitter que el govern espanyol paga obres de l'AVE de Madrid amb fons destinats al Corredor Mediterrani

Boira denuncia el desviament de fons de les obres del Corredor Mediterrani | Cedida

El secretari d'Habitatge i Obres Públiques del País Valencià, Josep Vicent Boira, ha denunciat al seu compte personal de Twitter la suposada desviació de fons destinats al Corredor Mediterrani per pagar les obres d'un túnel entre Atocha i Chamartín. En una cadena de tuits Boira ha presentat una sèrie d'imatges que defensen aquesta teoria. Segons aquesta denúncia del número dos de la conselleria valenciana d'Obres Públiques, el govern aprofitaria que el tram ferroviari entre Algesires i Madrid és doble per finançar les millores al servei d'alta velocitat de la capital espanyola.

Concretament, en aquest tram compartit entre el corredor central i l'eix del mediterrani s'estarien duent a terme millores pertanyents al Corredor atlàntic Central amb els diners destinats, únicament, al Corredor del Mediterrani. Per tant, el govern estaria destinant 935 milions d'euros provinents del fons reservat per la línia que uneix Catalunya, el País Valencià i Almeria en la millora d'un túnel de la instal·lació d'alta velocitat madrilenya.


Comentaris

envia el comentari