IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un alumne suspèn el seu examen de conduir per anar en direcció contrària

Als cinc segons de començar la prova es va situar al carril que no tocava

Craig es lamenta de la seva desafortunada decisió | Deadline News

Craig Barranza s'ha convertit en l'alumne que ha suspès l'examen de conduir més ràpid de la història, tan sols als cinc segons de començar. Segons explica The Sun, el noi feia la prova a Norfolk, Anglaterra, quan, en sortir de l'aparcament, va prendre la decisió de ficar-se al carril equivocat i circular en direcció contrària. «Em vaig quedar amb la ment en blanc, tenia un 50% de possibilitats i vaig triar el carril de la dreta» explica l'infortunat.

«Te n'adones que ets al costat equivocat de la carretera?» Li va preguntar l'examinador. Tot i que ja estava suspès, Craig va haver de fer igualment els 40 minuts restants d'examen i, per desgràcia seva, va conduir tan bé que si no fos per l'error del principi hagués aprovat. «El meu examinador, amb 20 anys d'experiència, i el meu instructor, amb 30 anys, mai han presenciat res igual a les seves carreres» explica el desafortunat alumne.

Craig encara no sap que va poder passar, porta tota la vida vivint al Regne Unit i havia fet 40 pràctiques en aquesta mateixa zona. Després de suspendre, els seus amics i familiars li van mostrar tot el seu suport a través de les xarxes socials. «Els millors conductors sempre aproven a la segona» o «hauries d'haver fet l'examen a França, més sort per a la propera vegada» es podia llegir al seu perfil de Facebook.


Comentaris

envia el comentari