IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un bessó que va néixer abans que l'altre és el més jove dels dos, com pot ser?

Aquest enigma té en suspens als internautes després que la història es fes viral

Els bessons Samuel i Ronan amb els seus pares, Seth i Emily | The Sun

Samuel i Ronan Peterson són dos bessons que van arribar al món alhora, o gairebé. Encara que Samuel va néixer abans que Ronan, els metges asseguren que no és el més gran dels dos. Els pares van decidir compartir la notícia amb els mitjans i la història s'ha tornat totalment viral a les xarxes socials. Però aquest misteri té una explicació senzilla: Samuel va ser el primer a néixer, a les 1.39 hores de la matinada del passat diumenge 6 de novembre. El seu germà a les 2.10, però... Per què diuen que és el més gran dels dos?

Realment Ronan no va néixer a les 2.10, ja que a les dues s'endarrerien els rellotges una hora, amb la qual cosa realment hauria nascut a la 1.10 d'aquella matinada, minuts abans que el seu germà, amb la qual cosa, en el registre oficial apareix Ronan com el primer a néixer. Els rellotges també es van endarrerir una setmana després als Estats Units, on es va donar la mateixa situació. Aquest trencaclosques va ser publicat a Facebook el novembre passat per l'hospital, juntament amb una foto dels nens amb la mare Emily i el pare Seth, de Massachusetts.

El post de Facebook va rebre més de 1.500 «m'agrada» i prop de 500 reaccions. Deb Totten, una infermera de maternitat a l'Hospital Cape Cod va dir «és la primera vegada que veig una cosa així en més de 40 anys d'infermeria». Seth és un soldat de 45 anys de la Policia Estatal, i va admetre que tenia la sensació que aquella anècdota podria resultar estranya per als internautes, i ho va voler compartir amb tothom.


Comentaris

envia el comentari