Un català sorprèn els visitants del Museu del Louvre de París amb una 'performance'

Adrián Pino és un jove artista català que realitza aquest tipus d'accions per «evocar una bellesa més enllà d'allò quotidià»

El jove Adrián Pino, de 26 anys, va sorprendre el passat dimecres els visitants del Museu del Louvre de París amb la seva darrera 'performance'. L'artista català es trobava entre un grup de persones quan va començar a despullar-se fins que va quedar totalment nu. Tot seguit va pujar les escales que el separaven d'una de les estàtues més conegudes del museu, la 'Victòria de Samotràcia' o 'Deessa Niké', i es va col·locar al davant en una posició artística i amb els genitals amagats entre les cames.

Pino ja havia fet accions d'aquest tipus, la darrera fa dos anys a la Galeria dels Uffizi de Florència. En aquella ocasió, es va dirigir al quadre 'El naixement de Venus' llançant-li pètals de rosa. Segons explica TV3 a la seva pàgina web, l'artista assegura que «no és un exhibicionista, que no ho fa per provocar», considerant que aquestes 'performances' són «accions poètiques que tenen la missió d'evocar una bellesa més enllà del que és quotidià».


Comentaris

envia el comentari