Un centenar d'activistes protesten contra les corregudes de toros a Pamplona

Demanen uns Sanfermines sense maltractament animal

Els activistes s'han banyat en sang artificial per protestar contra les corregudes als Sanfermines. Foto: The Huffington Post.

 

 

Un centenar d'activistes han protestat aquest passat dimarts, 5 de juliol, en l'a la plaça Consistorial de Pamplona contra les corregudes de toros i els tancaments que se celebraran durant els Sanfermines, segons recull The Huffington Post. La mobilització, convocada per AnimaNaturalis i PETA, ha comptat amb participants de diferents ciutats d'Espanya i d'altres països, que també han volgut solidaritzar-se amb la causa. Així, semidespullats i amb banyes s'han tirat sang artificial per sobre sota el lema «Pamplona es banya de sang».

L'objectiu que persegueixen és conscienciar a la gent «de la crueltat amb la qual s'assassina i es tortura els toros que corren el "encierro"», segons explica la directora de AnimaNaturis Espanya, Aída Gascón. Des de l'organització celebren que «Espanya està donant passos per a la prohibició de festejos cruels» però són conscients que «acabar amb els tancaments a Pamplona serà molt difícil». 

A més de la protesta, els activistes també han creat el web sanferminsinsangre.org per recollir signatures en contra de les corregudes de toros i el maltractament animal i a partir d'aquest dimecres, 6 de juliol, començaran una campanya de recollida de signatures a peu de carrer a Pamplona.


Comentaris

envia el comentari