ÚLTIMA HORA

📈 Salvador Illa guanyaria les eleccions a Catalunya segons l'última enquesta

Un concursant d''Ahora Caigo' explica com li van prendre el pèl perquè no guanyés

El jove assegura que van començar a complicar-li les preguntes

Un jove va decidir participar a 'Ahora Caigo' i es va endur una gran decepció. La seva intenció era guanyar el premi per viatjar i es va proposar lluitar fins al final. Do Peter, com es diu en el seu compte de Youtube i de Twitter, estudia història de l'art i és amant del cinema i de les sèries, segons explica al seu perfil. Durant l'enregistrament del concurs, tot anava bé i el noi anava contestant totes les preguntes, ja que no li van semblar d'un nivell de dificultat extrem. Arribats al final del concurs, quan realment es jugava el premi, les preguntes van començar a complicar-se de sobte.

Li van fer una pregunta sobre física quàntica i va encertar, però en aquest moment ja va pensar: «Com ha pujat el nivell aquí». Al concursant li va fer l'efecte que el programa no volia que guanyés «els cent mil euros» però va seguir amb «optimisme». Mentre que a una altra concursant li preguntaven pel plat típic andalús que començava per «G», el gaspatxo, a ell el van atacar de nou amb la pregunta sobre qui havia estat el penúltim home a trepitjar la lluna. Encara que va dubtar moltíssim, el concursant que de petit somiava amb ser astronauta, va recordar el nom dos segons abans que acabés el temps.

Harrison Smith, va dir el jove. De sobte va començar a veure un munt de gent darrere de càmeres parlant fluixet i va sospitar el pitjor. L'equip va demanar la repetició del vídeo per comprovar alguna cosa, cosa poc normal al programa. Finalment, Arturo Valls li va comentar que la resposta no era correcta a causa de la pronunciació i el presentador va pronunciar el mateix nom amb un accent exageradament anglès. Després de finalitzar el programa, Do Peter assegura que «tothom va desaparèixer i no van dir res més» i ara, aquest vídeo en Youtube, critica la forma de fer del programa per estar «jugant amb la il·lusió de la gent».

Hores més tard, l'autor del vídeo ha apuntat que es tracta d'una paròdia, encara que molts, com nosaltres, s'han cregut el relat.


Comentaris

envia el comentari