Un diagnòstic demolidor va acabar amb la vida de Paloma Gómez Borrero

La periodista va morir amb 82 anys a causa d'un càncer de fetge

Imatge de Paloma Gómez Borrero. | Europa Press

Ningú esperava la mort de Paloma Gómez Borrero. Als seus 82 anys es trobava tan activa i plena de vida que costa creure que aquest fet hagi succeït. Divendres passat, 24 de març, la periodista va morir a l'hospital en el qual havia ingressat per minimitzar els efectes d'un agressiu càncer de fetge que se la va emportar en tan sols dues setmanes. L'endemà, la seva família i amics es van reunir al tanatori de La Paz de Madrid per acomiadar-se de la periodista.

El mes de març va començar com qualsevol altre per Borrero, ple de feina, d'assumptes per despatxar i sense novetats en la seva salut. Tot i això, tot es va torçar completament a principis d'aquest mes. Dues setmanes abans de morir, va quedar per dinar amb uns amics en un restaurant de Madrid, segons informa 'Bekia'. D'aquí va viatjar a Roma per estar amb la família i després va tornar per col·laborar amb la COPE i a 'Amigas y conocidas', de TVE.

La seva entrada al centre mèdic es va deure al fet que una maquilladora li va comentar que li veia els ulls massa grocs i que havia d'anar al metge. El resultat va ser demolidor, ja que li van detectar un càncer al fetge tan avançat que ja no tenia cap tipus de cura. Cal destacar que la periodista va entendre, dos dies abans de morir, que d'aquesta ja no en podria sortir i es va dignar a acceptar-ho amb resignació.


Comentaris

envia el comentari