Un difunt demana perdó en un diari per haver mort

El diari 'ABC' va publicar el 26 de març la curiosa esquela d'Enrique Aldaz Riera dirigida als seus familiars i amics

Imatge de l'esquela | ABC

Aquest diumenge 26 de març tots els lectors del diari 'ABC' es van sorprendre en llegir la curiosa esquela que es publicava a les seves pàgines. Segons el diari, com en aquest cas, hi ha vegades que les persones difuntes són capaces d'aconseguir que, en un moment tan trist com la seva mort, els seus amics i familiars esbossin un somriure. Això és el que ha passat en l'esquela publicada per a Enrique Aldaz Riera, un notari i escriptor que va morir el passat dia 22 de març a Barcelona als 72 anys.

«Enrique Aldaz Riera suplica perdó als seus parents i amics per haver tingut l'atreviment de morir-se sense el seu permís. No ho farà més», diu la publicació, en què després s'afegeix: «Els seus afligits: fonamentalment ell mateix, si pogués; fills, Enrique i Elena; nebots i altres parents supliquen una oració per la seva ànima». El difunt va escriure aquestes paraules abans de la seva defunció perquè va entendre que els que realment pateixen la mort són els vius, perquè són els que han de sofrir la pèrdua.

A més, en l'esquela s'assegura que la voluntat d'Enrique era ser incinerat i que les seves cendres s'escampessin a la mateixa muntanya on van escampar les cendres de la seva mare. I s'afegeix que si aquesta opció «suposés una excessiva despesa d'energia per la greu crisi que afecta el país», prefereix que «el llancin al Llobregat».


Comentaris

envia el comentari