Un documental sobre «l'ascens» d'Ada Colau desperta expectació a Nova York

La projecció serà el pròxim diumenge 18 de febrer i molts activistes nord-americans volen assumir algunes de les seves propostes

Ada Colau, alcaldessa de Barcelona | Europa Press

Activistes nord-americans han rebut amb molta expectació la notícia que podran veure el documental Alcaldessa un film sobre la trajectòria de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, des de la Plataforma d'Afectats per l'Hipoteca (PAH) fins a arribar a ser el cap de govern d'una de les ciutats més importants d'Europa. El documental està dirigit per Pau Faus, i relata la vida política de Colau des del dia que va engegar la campanya de Barcelona en Comú, arribant fins als primers mesos de la seva feina política a la capital catalana.

El Confidencial ha informat que la projecció d'aquest documental està despertant molta expectació a Nova York, als Estats Units, ja que s'hi estrenarà el pròxim diumenge 19 de febrer, al districte de Brooklyn. El documental pretén donar a conèixer el procés de canvi que moltes ciutats europees han patit durant els últims anys, un procés que va néixer per la voluntat de les classes populars de canviar la situació que vivien. Per ara, fins a un centenar de persones han confirmat la seva assistència a la projecció, que comptarà amb la presència del seu director per participar en un col·loqui posterior.

El documental té una durada de 86 minuts, i arribarà a Nova York per ajudar i col·laborar amb diverses organitzacions nord-americanes, com ara SPI-Nova York i RTC Alianza, que volen incorporar algunes estratègies que s'han seguit al continent europeu per ajudar a combatre l'«aburgesament» i desplaçament de les classes populars americanes, i també per ajudar a desenvolupar una nova estratègia per a la construcció d'habitatges alternatius.


Comentaris

envia el comentari