Un error a Facebook publica les teves fotografies antigues com si fossin noves

L'error apareix justament un dia després que la xarxa social presentés el seu vídeo-resum 'Year in Review'

Facebook. | Cedida

Molts usuaris han començat a queixar-se que la xarxa social Facebook ha agafat fotos antigues i les ha publicat com a noves. Les fotos inclouen la localització i les persones etiquetades en la publicació original. Tal com avança PC Magazine, els usuaris es van adonar del que succeïa quan van començar a veure que molts altres usuaris interactuaven fent m'agrada, comentant o compartint fotos que havien estat publicades mesos o fins i tot anys abans.

Quan es van adonar, molts usuaris van començar a publicar el que succeïa a les xarxes socials i a la pàgina d'Ajuda de Facebook, que es va inundar de comentaris demanant explicacions: un dels usuaris volia «entendre com ha passat això sense el meu consentiment ni el meu coneixement», mentre que un altre explicava: «Aquest matí, quatre fotos que havia publicat el mes de setembre han aparegut com si fossin noves al meu Timeline, amb ubicació i etiquetes d'amics incloses».

«Per alguan raó Facebook està republicant alguns posts antics. Suposo que el millor serà ignorar-los», publicava un dels usuaris afectats. Un altre usuari es queixava: «Un error estrany en Facebook. Un grapat de fotos velles han estat republicades. Hum...».

Aquest incident, ha aparegut a la xarxa social de Zuckerberg just un dia després de llançar el vídeo-resum Year in Review, que recull els esdeveniments més destacats de l'any compartits en la plataforma i crea un video a punt per ser compartit. Segons informa la revista PC Magazine, Facebook ja està al corrent d'aquestes publicacions i està investigant el que ha succeït.


Comentaris

envia el comentari