Un estudi de la NASA necessita subjectes que vulguin cobrar per fumar marihuana i dormir

Durant l'estudi es comprovarà l'estat del cos i les seves reaccions

Els subjectes participaran en l'estudi durant un centenar de dies. Foto: megahdlatino

Sorprenent estudi el que prepara la NASA. L'agència d'investigació espacial estatunidenca està preparant un estudi en què els voluntaris hauran de dormir i fumar marihuana. Segons recull megahdlatino, aquestes són les úniques condicions que han de complir els voluntaris. A més, podran llegir, jugar i fer el que desitgin durant tota la investigació. D'aquesta manera, la NASA podrà entendre i comprendre com reacciona el cos humà durant les missions espacials.

La investigació es desenvolupa seguint diferents objectius com el de comprendre la fisiologia humana a l'espai i veure el canvi que poden suposar segons quines missions. Un altre dels objectius és entendre l'impacte d'aquest canvi fisiològic i la seva habilitat per fer segons quines accions i, per últim, elaborar estratègies per combatre els obstacles que poden generar els canvis fisiològics. D'aquesta manera es pot saber com mantenir la salut dels astronautes a l'espai en llargs períodes de temps.

El fet de fumar marihuana intervé en el moment en què es veurà la reacció del cos en un repòs absolut i d'altres que s'estiguin exercitant. Un fet que s'estudiarà entre 97 i 105 dies, depenent de com evolucioni. De fet, els primers 13 dies, els del grup sense exercici podrà moure's lliurement i els del segon grup tindran 21 dies. Posteriorment, hauran d'estar en un llit sense moure's durant 70 dies.


Comentaris

envia el comentari