Un estudiant fa un llançament perfecte per lliurar a la seva classe d’un examen

El noi s’ha convertit en un heroi pels seus companys i a Internet tothom parlar de la seva gesta

Vinny Forte s’ha convertit en el personatge més famós de la Universitat Estatal d’Ohio, als Estats Units, després d’aconseguir que tota la seva classe es lliurés de realitzar un examen gràcies al seu moviment de canell i a la seva gran punteria encestant. Tot va succeir el passat divendres, quan aquest aspirant a quarterback va reptar a la seva professora en mig de classe: si aconseguir encestar una bola de paper des del seu seient dins de la paperera situada a més de vint metres de distància, ni ell ni la resta de companys farien el test de química orgànica que ella havia programat per aquell dia.

La professora va acceptar el repte convençuda que era impossible perdre l’aposta. I va succeir l’impensable. Forte, des del seu pupitre i amb una tècnica impecable, va encestar a la primera. El seu llançament perfecte va posar a tot l’auditori a saltar de l’emoció, tal com es pot comprovar en el vídeo que va gravar Rachel Brown, una de les seves companyes, i que poc després va circular per Internet. La docent no va complir del tot la seva paraula, sí que va cancel·lar l’examen obligatori, però va mantenir l’examen opcional per tothom que volgués pujar nota.

Així mateix, la professora va aprofitar la gran gesta del seu alumne per explicar una petita ensenyança de la matèria: la probabilitat d’encertar del jove era igual a la probabilitat de trobar dos electrons en un àtom amb el mateix número quàntic. És a dir, més de 200 mil persones van donar m’agrada al vídeo que va penjar la seva companya a Twitter, i unes altres 100 mil més el van compartir. Actualment, Forte no és solament un heroi pels seus companys, sinó que és una sensació a Internet tal com explica Semana.


Comentaris

envia el comentari