Un famós tuiter es mofa de l'agafada al torero Juan José Padilla

L'anonimat dels missatges permet de vegades sobrepassar tots els límits de la crueltat

Desgraciadament cada vegada que un torero sofreix una agafada, els comentaris cruels i de mal gust per part de moltes persones no deixen d'aparèixer a les xarxes socials. Un clar exemple va ser la mort tràgica de Víctor Barrio, després de la qual un professor valencià va travessar totes les fronteres i ara està sent jutjat per això. I per això mateix, Juan José Padilla no anava a ser menys. El destre va sofrir aquest diumenge dues cornades durant la correguda de la Fira de Falles de les quals va haver de ser intervingut en la infermeria de la plaça de toros de València. Les dues ferides són de pronòstic greu, una a la cuixa dreta i una altra a la zona pectoral. Malgrat això, el torero va acabar la feina i li va tallar una orella al toro.

Gairebé immediatament a aquest fet, els antitaurins van començar la seva guerra macabra a les xarxes socials, però va haver-hi un tuiter que es va portar el palmell amb el seu comentari. El conegut com Kim Jong-Un, d'àlies '@nord-coreà' i per la seva paròdia sobre el president de Corea del Nord, no va dubtar a aprofitar el fet per fer un acudit de mal gust que ràpidament va crear polèmica entre més d'un amb una onada de missatges crítics per la seva falta de respecte i humanitat.

El missatge deia: «Avui ha sofert una agafada Juan José Padilla. Cal amar amb més ull, que els toros són perillosos». Amb aquest comentari, el tuiter ha intentat riure del problema que sofreix a l'ull el torero. Cap recordeu que Padilla va perdre un ull a causa d'una banyada en una correguda a Saragossa durant l'any 2011. Des d'aquest dia, llueix un pegat negre a l'ull que el caracteritza.


Comentaris

envia el comentari