IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un gimnàs fa furor impartint classes d'exercicis i migdiada

Una nova moda que arrasa a Anglaterra i amb la qual asseguren que també es poden cremar calories

Una classe de 'napercise' | David Lloyd Clubs

La cadena de gimnasos anglesa David Lloyd Clubs ha iniciat un projecte sorprenent que està fent furor: fer una becaina al gimnàs després dels exercicis. Més concretament, la idea consisteix a fer 15 minuts d'exercici i després continuar amb 45 minuts de becaina. Un pla que han anomenat 'napercise', resultat de sumar les paraules 'nap' (migdiada) i 'exercise' (exercici). El més sorprenent és que a més, segons han explicat els seus promotors, aquesta 'becaina-fitness' promou la crema de calories mentre es dorm.

Per fer aquestes classes, la cadena de gimnassos ha preparat tot el material necessari: llits individuals, música de relaxació i una temperatura que, segons expliquen, seria la promotora de la crema de calories. La iniciativa va sorgir després que el personal del centre advertís que molts pares semblaven que estaven molt cansats i, després de fer un estudi, van observar que efectivament el 86% d'ells ho estaven. D'aquesta manera, els seus promotors van decidir plantejar aquest tipus de «classes» en resposta a aquesta manca de son i descans, i van ampliar-ho a tot el públic.

D'altra banda, un expert en descans, Kathryn Pinkham, que ha treballat al costat del centre esportiu, assegura que «la manca de descans porta per si mateix un major risc d'ansietat i depressió, falta l'energia necessària per fer exercici amb regularitat i també la claredat mental per prendre bones decisions, i això podria tenir un impacte negatiu». En qualsevol cas, el que queda clar amb la nova moda del 'napercise' és que ara sí que no hi ha excuses per no fer esport.


Comentaris

envia el comentari