Un gironí compra el conegut Club Riviera de Castelldefels

L'edifici es va fer famós per albergar el major prostíbul de Catalunya

Imatge del Club Riviera de Castelldefels | Cedida

Un assessor financer de Girona ha comprat l'Hotel Riviera de Castelldefels, conegut per albergar el prostíbul més gran d'Espanya, que va tancar l'any 2009 per ordre judicial. Segons informa Economia Digital, els immobles els ha adquirit TQ-MR Family SL, que pertany al gironí Antoni Quintana. El procés de compra de l'hotel, però, ha estat una mica accidentat. Una vegada autoritzada la venda, no es va poder inscriure perquè un professional de l'Audiència Nacional va bloquejar els béns dels empresaris per l'Operació Pompeya. Per aquest motiu, la venda s'ha efectuat en dos passos: en primer lloc ho va adquirir Martín Amat Solé, que ha actuat com intermediari per, posteriorment, vendre' a TQ-MR Family.

  

  

Tot i que s'ha efectuat la venda, fonts de l'Ajuntament de Castelldefels han assegurat que, actualment, aquest edifici no té cap llicència d'activitat. El mític hotel va funcionar fins als anys 90, moment en què va canviar de propietari i va convertir-se en el bordell més gran d'Espanya. Va ser llavors quan van obtenir una llicència municipal de «club amb habitacions» i l'any 2004 una altra llicència de «local de pública concurrència per a l'exercici de la prostitució» per adaptar-se a la normativa de la Generalitat.

Finalment, després que una sentència ordenés el seu tancament per un cas de corrupció policial, l'Ajuntament va retirar les llicències i el club va tancar les seves portes. Ara el seu futur és incert, però és força probable que el Riviera es converteixi en un hotel turístic, tot i que caldria reformar completament l'edifici perquè després que finalitzés la seva activitat va ser saquejat i hi van viure indigents i, fins i tot, una part es va cremar durant incendi. Caldrà, doncs, esperar per saber en què es convertirà l'antic club.


Comentaris

envia el comentari