Un gos amb un tumor cerebral mor després d’anar a la boda de la seva propietària

El gos s’anomena Charlie Bear

Kelly i el seu gos el dia de la boda. | Facebook.

Tal com explica The Washington Post, Kelly va conèixer al seu gos labrador quan treballava en un refugi per animals a Nova York. El gos tenia poc més de dotze setmanes i havia estat abandonat en unes escombraries. Tot i que la jove no volia tenir cap mascota, va acabar agafant-li estima, fins al punt d’arribar d’adoptar-lo. Llavors va ser quan el gos es va començar anomenar Charlie Bear.

Anys més tard, el 2010, Kelly va conèixer al seu actual marit, que també és veterinari, James Garvin, del que es va enamorar a primera vista i amb el que va decidir casar-se l’1  de setembre del 2016. En mig de tota la boda es va assabentar que el seu gos patia un tumor cerebral que li provocava convulsions. Estava clar que Charlie no viuria molts més anys, ja que la seva salut estava bastant deteriorada.

Kelly i el seu espòs van comprendre que el millor pel gos era sacrifica’l per tal de què deixés de patir, però sorprenentment van notar una lleugera millora. Charlie, ja amb quinze anys, va aconseguir assistir a la boda, tot i que, va haver de ser portar en braços per la germana de Kelly. Jen Dziuvenis, la fotògrafa de la boda va compartir l’escena a Facebook. «Aquesta és la raó per què estimo totes les bodes», va afegir la fotògrafa. Kelly estava convençuda que Charlie va aguantar per acompanyar-la en un dia tan especial per a ella. El gos va haver de ser sacrificat el passat nou de setembre acompanyat de la seva família.


Comentaris

envia el comentari