SERVEI PÚBLIC SANITARI:

📲 Totes les alertes oficials del Coronavirus a Catalunya, infectats, recomanacions, confinaments,,,gratis al teu mòbil! Clica aquí i prepara't pel Coronavirus

Un gos fa riure incontrolablement a un bebè

El vídeo porta més de dotze milions de visites a Youtube

 

Ja sabem que el gos és el millor amic de l'home, però no sabem tant sobre la relació entre els gossos i els més petits de la família. Aquest vídeo que està triomfant a Youtube — porta més de dotze milions de visites — pot ser la prova definitiva de que no hem de tenir por a deixar al nostre bebè sol amb la mascota. Com podem comprovar, la major part de vegades els gossos es mostren molt juganers amb els bebès, fins i tot poden treure el seu instint protector cuidant del petit.

No obstant això, tots dos també poden divertir-se junts, sobretot si el gos encara és jove i té ganes de jugar. Al vídeo l'animal corre per tota la casa i mou la cua fins que es para just davant del nen, cosa que provoca el riure incontrolable del petit. El millor de tot és que el riure del nen provoca que el gos joguinegi encara més. Segur que tu tampoc podràs parar de riure.