Un grup d'adolescents viola de forma brutal a una menor

Sis adolescents són acusats d'aquesta violació al Perú

Imatge de les protestes en contra de les violacions. | Cedida.

La Policia Nacional de Perú està portant a terme la investigació d'una noia de 15 anys que va ser violada per sis joves, la majoria d'ells menors d'edat, a la ciutat d'Ayacucho al Perú aquest passat 26 d'agost i que va morir dos dies després a causa d'una infecció generalitzada segons informa RPP Noticias. Tot i això, abans que la jove morís, va aconseguir identificar als seus agressors, el major dels quals tenia dinou anys.

El dos de setembre va començar la reconstrucció dels fets a la casa on es va produir la violació. Tal com comenta Richard Almonacid, advocat de la família de la víctima, després de violar a la nena de quinze anys els agressors «li van introduir una ampolla de cervesa, generant-li el trencament del conducte anal intern i extern, fet que li va produir una infecció generalitzada». Una amiga de la víctima, la qual està acusada de ser còmplice dels atacants per haver gravat aquesta horrible violació. Aquesta amiga va participar en la reconstrucció dels fets i li va dir a la Policia que «la reunió de divendres havia estat degudament planificada per realitzar aquest acte» però que a ella i als seus amics «se'ls hi va anar la mà» i no volien que la noia morís.

Segons Almonacid, aquest tipus de reunions, anomenades «privadites», eren organitzades a casa d'un dels joves menors acusat de la violació. «La modalitat era captar a joves famílies disfuncionals i que vivien soles» amb l'objectiu d'emborratxar-les o drogar-les per posteriorment realitzar orgies.


Comentaris

envia el comentari