IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un home acaba a l'hospital després que unes persones ocupessin el seu domicili

Els fets han tingut lloc al barri Segle XXI de Rubí

El propietari d'un pis de Rubí ha denunciat l'ocupació il·legal del seu habitatge. Els fets han tingut lloc al carrer Riu Francolí, al barri del Segle XXI del municipi. Segons el mitjà local Rubitv.cat, un dels baixos del carrer, propietat des de fa 10 anys per un rubinenc, portava llogat des de feia tres anys a una dona, que havia de marxar fora tot el cap de setmana. Tal com han confirmat els Mossos, quan la llogatera va tornar al pis, es va trobar amb el pany canviat i tres ocupes, una mare i dues filles, dins la casa.

Tal com informa 'El Món', el propietari del pis ha anat a negociar amb les ocupes durant el matí d'aquest dimecres, però la discussió ha acabat amb una ambulància que s'ha endut a urgències el propietari de l'habitatge, operat del cor recentment, amb un atac d'ansietat. L'ocupa, ha trucat als Mossos d'Esquadra per denunciar la família del propietari, dient que no les deixava accedir al pis, segons la dona, ha pagat una quantitat de 1.200 euros per poder viure al domicili. L'assistent social que l'atén era conscient de la seva situació i actualment no té cap lloc on poder viure.

Per la seva banda, el propietari ha posat en marxa tots els procediments judicials necessaris per a resoldre el cas, tot i que segons la Policia Local de Rubí només disposa d'eines per engegar només el procés judicial. No obstant això, no és la primera vegada que passa, ja que a mitjans de l'any 2016, un parell de cases de Can Rosés, al municipi de Rubí van ser ocupades. En els dos casos, els ocupes, van assegurar tenir claus i haver pagat el lloguer per poder habitar el domicili. Els nous propietaris de les cases ocupades van haver de negociar amb els ocupes perquè deixessin la casa.


Comentaris

envia el comentari