Un home demana el divorci a la seva dona i la seva resposta és sorprenent

Ho fa a través d'una carta

La pareja acaba la relación de una manera muy singular. Foto: Cedida.

 

 

Un home decideix acabar la relació amb la seva esposa i li escriu una carta per comunicar que vol el divorci, on exposa els seus motius:

«Benvolguda esposa:

T'escric per dir-te que me'n vaig per sempre. He estat un bon espòs durant set anys però les últimes dues setmanes han estat un infern. I quan el teu cap em va trucar per dir-me que vas deixar la teva feina, va ser la gota que va fer vessar el got.

La setmana passada quan vas arribar a casa ni tan sols et vas adonar del meu tallat de cabell, que et vaig cuinar el teu menjar preferit i fins i tot em vaig posar nova roba interior de seda. Tu vas menjar en dos minuts i te'n vas anar al llit directa després de veure les teves telenovel·les. Ja no em dius que m'estimes, no vols fer l'amor o apropar-te a mi. Així que ho tinc clar: o m'enganyes o ja no m'estimes. Però a mi m'és igual: em piro!

Signat: el teu exmarit

Postdata: no intentis trobar-me. La teva germana i jo ens n'anem a viure junts a West Virginia. Que tinguis una feliç vida!»

Però sembla que l'home no era tan sincer com volia fer-li creure i la dona li contesta amb una altra carta, original i contundent, que ell no esperava rebre:

«Volgut exmarit:

Resm'ha alegrat més el dia que rebre la teva carta. En els infernals set anys que hem passat junts has estat de tot menys un bon espòs. Veig tantes telenovel·les perquè em fan oblidar les teves constants plors. Quina pena que no funcioni. Em vaig adonar que et vas tallar el cabell però el primer que vaig pensar va ser: sembles una noia! I com la meva mare em va dir sempre que no digués res si no era res bo, vaig callar.

I quan em vas fer el meu menjar preferit, em confondries amb LA MEVA GERMANA, perquè fa set anys que no menjo a porc. Sobre la teva roba interior: em vaig apartar perquè vaig veure l'etiqueta encara posada de 49.99$ i vaig resar perquè fos una coincidència que aquest matí la meva germana m'hagués demanat 50 dòlars. Malgrat tot això, encara t'estimava i vaig pensar que podíem arreglar les coses. Així que quan vaig guanyar deu milions de dòlars a la loteria, vaig deixar la meva feina i vaig comprar dos bitllets a Jamaica. Però quan vaig arribar a casa i vaig veure que te n'havies anat...i només vaig trobar la teva estúpida carta.

Tot passa per un motiu, suposo. Espero que tinguis la meravellosa vida que sempre vas voler. Per cert, no sé si alguna vegada et vaig explicar això, però la meva germana Carla va néixer com a Carl. Espero que no sigui un problema. El meu advocat diu que, gràcies a la meva carta, no veuràs ni un centau meu. Bé, doncs cuida't.

Signat: la teva exdona, riquíssima i lliure!»


Comentaris

envia el comentari