Un home es construeix la cama que li falta amb Lego

L'home té una cama amputada

Segons explica Telegraph, Marc Cronin, és un home que va perdre la seva cama després que li diagnostiquessin diabetis i va decidir, mentre espera la seva pròtesi, construir-se una ell mateix amb peces de Lego. Segons ell, «vaig decidir construir-me una cama de Lego, perquè jo, la meva esposa i la meva filla estàvem jugant amb les peces de Lego i em va semblar una idea molt divertida».

Tot i que admet que no pot anar molt lluny amb aquesta cama, l'home explica que s'ha fet famós a la xarxa per penjar la imatge de la seva cama de Lego. Tal com explica, «puc estar dret damunt d'ella, però no puc caminar». Cal destacar que amb 32 anys va ser diagnosticat amb una diabetis de grau 2 que va provocar que els dits del seu peu haguessin de ser amputats l'any 2014. Ara pren insulina per ajudar-se a mantenir la diabetis sota control.

A més, ha volgut destacar la seva força de voluntat animant a tothom a què mai es rendeixi, afegint que «si algú té diabetis, contra abans és sàpiga, abans es podrà solucionar i ajudar a evitar majors problemes». Segons l'home, «està decebut per què la seva diabetis no va ser detectada abans però no deixo que m'afecti. Podria haver acabat pitjor».

  

Imatge que va pujar el protagonista a la xarxa. | Cedida.


Comentaris

envia el comentari