Un home escriu una carta a Facebook explicant les dificultats de la seva parella per tenir un fill

Durant tres anys van intentar formar una família

Dan i la seva esposa Leah. | Cedida.

Dan i la seva esposa Leah van viure un vertader calvari durant tres anys mentre intentaven aconseguir formar una família. La parella recorda la quantitat d'esperances llençades en hormones inservibles per a ella, les inseminacions intrauterines que no van sortir bé i les doloroses i inútils sessions amb agulles a les quals ella es va haver de sotmetre, tal com explica Rolloid.

Recentment, Dan va escriure una carta pública a través de Facebook on descriu el tortuós camí que va haver de seguir amb la seva parella per aconseguir el seu desitjat embaràs. Afortunadament, la lluita de la parella es va veure recompensada. Tal com explica l'home, van fer diversos processos de fertilitat però cap els acabava de funcionar bé per tenir aquest anhelat fill. Quan pensava que tot l'esforç i els diners no havien servit per a res, la seva dona es va sotmetre a l'últim tractament d'inseminació intrauterina amb una mostra que va deixar congelada i per fi es va quedar embarassada. Tot i això, com que la parella estava a l'edat dels 40, les possibilitats que l'embaràs tingues alguna complicació eren més altes del normal. I quant tot semblava anar correctament van anar a l'última revisió abans del part i el doctor els va comunicar que havien perdut el nen que tant els havia costat trobar.

Van estar a punt de deixar els tractaments hormonals però finalment ho van provar un parell de cops més, a través de la inseminació intrauterina. Al cap d'un temps, quan pensava que tornava a ser negatiu, ell es va adonar que fins a la més mínima i tènue línia era valida pel test i per tant, estava embarassada. Seguidament, van visitar tres cops al ginecòleg i van poder escoltar fins i tot, el bàtec del cor del nen. Després de provar diversos mètodes per quedar-se embarassada i gastar-se tants diners han pogut complir el seu somni de tenir una família. A més, l'home explica que escriu la carta per tal de conscienciar i animar a la resta de parelles que passin pel mateix problema i no es rendeixin mai.

Ecografia del fill que estan esperant. | Cedida.


Comentaris

envia el comentari