Un home torna a tenir relacions sexuals després de sotmetre's a un trasplantament de penis

El pacient havia perdut el seu membre viril després de patir gangrena a causa d'una circumcisió
El pacient va tornar a tenir relacions sexuals després del trasplantament. | Pixabay

Un home de Sud-àfrica s'ha sotmès a un trasplantament de penis després que fa tres anys li amputessin el seu, ja que després de realitzar-se una circumcisió va sofrir una infecció que li va acabar provocant gangrena, donada la falta de mitjans sanitaris al moment en el qual es va realitzar l'operació. Després del trasplantament, el departament de salut del govern de Western Cape, lloc en el qual s'ha realitzat la intervenció, ha publicat un informe mèdic en el qual informen, a més, que el pacient ha pogut tornar a mantenir relacions sexuals i fins i tot va poder deixar embarassada a la seva dona.

La revista 'The Lancet' s'ha fet ressò de la intervenció, realment insòlita, i que es va realitzar fa ja dos anys. Segons indiquen, el pacient es trobava totalment esfondrat en els àmbits psicològic i emocional quan es va presentar com a candidat a aquesta cirurgia. Pel que sembla, l'home va rebre l'òrgan sexual d'un home de 36 anys que havia donat els seus òrgans després de morir a causa d'una mort cerebral. En l'article publicat per la revista han detallat a més com ha estat l'evolució d'aquest pacient, qui, al cap de tres mesos, ja va tenir les seves primeres ereccions.

 

Sis mesos després de la intervenció, la seva dona es va quedar embarassada. Amb aquest assoliment, els metges del país esperen que aquesta mesura serveixi com a solució per a tots aquells homes que, després de sotmetre's a una circumcisió, van perdre els seus penis. «Aquesta tradició cultural profundament arrelada és poc probable que sigui abolida. Els efectes psicològics de la pèrdua del penis en un jove són devastadors i la seva substitució pel mateix òrgan suposa grans beneficis», expliquen els metges, que van invertir nou hores a realitzar-li el trasplantament.Comentaris

envia el comentari