Un home va trobar una anciana a la carretera i va ser la millor experiència de la seva vida

El seu testimoni el va commoure

El conductor es va trobar la dona caminant pel mig de la carretera. | Facebook.
 

Un conductor americà va viure la millor experiència de la seva vida gràcies a una anciana que va ensenyar-li a valorar tot allò que tenia. Un dia anava conduint per una carretera propera a la seva ciutat natal, Martinsburg (Virgínia Occidental), quan de sobte va veure a una dona d'avançada edat que caminava pel mig de la calçada i semblava desorientada, segons explica nolocreo.com. Ell va parar el cotxe i li va preguntar si tot anava bé i ella va respondre que sí i que es dirigia a una botiga d'un poble proper.

Amb tristesa, li va explicar que anava a comprar al poble on sempre havia viscut, però que després de la mort del seu fill s'havia mudat a una altra ciutat. El conductor va sentir compassió per ella i es va oferir per portar-la a comprar amb cotxe. La dona va començar a parlar de la seva vida i li va explicar que es deia Isabelle i tenia 93 anys. Li va explicar coses sobre el seu matrimoni, que va tenir lloc quan ella només tenia 13 anys, sobre els seus cinc marits i les muntanyes on va passar la seva infància. Al conductor li va impressionar el seu relat, tan ple de vida i de bon humor.

El trajecte es va fer molt curt i l'home va esperar que la dona comprés per portar-la de tornada a la seva casa. Ell es va quedar molt impressionat quan va veure que només havia comprat un pot de cafè i que pretenia fer tot aquest camí caminant amb més de 90 anys. De tornada a casa, la dona no recordava la seva adreça i li va preguntar «Saps on visc?». L'home va somriure i li va dir que no, però que seguirien per veure si ho recordava. Ella va seguir explicant més detalls sobre diversos moments de la seva vida.

L'anciana li va explicar diversos detalls sobre la seva vida. | Facebook.
 

Finalment, van arribar a la seva llar i ella li va dir «no sé d'on véns, però vull donar-te les gràcies». El conductor es va commoure i li va donar la seva targeta per si alguna vegada necessitava la seva ajuda, encara que era conscient que probablement no la tornaria a veure mai més. Aquesta experiència li va fer obrir els ulls a l'home i va adonar-se que la vida passa molt ràpid i que cal aprendre a valorar cada moment. A més, va pensar que li encantaria arribar a l'edat d'Isabelle i tenir una actitud tan positiva com la seva. Una història que demostra que la gent gran és un pou de saviesa i que cal tractar-los amb molt respecte.

La va deixar a casa seva i va saber que probablement no tornaria a veure-la. | Facebook.
 


Comentaris

envia el comentari