IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un infermer simula un casament amb una pacient de quatre anys

Ho va fer perquè era un desig de la nena

 

 

Aquesta és l'Abby i el seu infermer preferit, en Matt, el dia del seu casament. Una història que pot semblar estranya a simple vista, però que només amaga tendresa. La nena de només quatre anys té leucèmia aguda i és pacient d'un centre de càncer infantil de Nova York. La vida a l'hospital mai és agradable, però allà hi té una persona molt especial que li alegra els dies. A ella li agrada tant en Matt que li va dir a la seva mare que, fins i tot, voldria casar-se amb ell i quan l'infermer se'n va assabentar va començar a organitzar el seu «matrimoni».

Imatge de la boda fictícia entre Abby i Matt.

És el gran dia. L'Abby entra a l'habitació amb un vestit preciós, on l'esperen pètals de flors i diversos convidats. Per uns instants, la felicitat envaeix la petita i aconsegueix que s'oblidi de la seva dolorosa malaltia. I arriba el millor moment: els anells. En Matt li pregunta: «em prens com el teu marit?» i la resposta és un sí rotund, mentre s'intercanvien anells de caramel. Per fer el dia encara més especial, l'infermer també li fa un regal a la nena. Un cotxe d'«acabats de casar» rosa, amb el que ella podrà jugar sempre que vulgui.

El regal d'en Matt a l'Abby.

La festa que acaba amb els convidats menjant pastís i amb un somriure d'orella a orella. En definitiva, un gest preciós per part d'un infermer que l'únic que vol és que la seva pacient s'animi i es mostri optimista amb el futur.


Comentaris

envia el comentari