IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un Institut de Lleida crea polèmica al instal·lar càmeres dins d'una classe

El centre, que ja comptava amb càmeres a l'exterior de l'edifici, es veu obligat a retirar les de les aules per la mala imatge que estava donant

S'han instal·lat càmeres de seguretat en aquest Institut català | Cedida

S'han instal·lat càmeres de seguretat en l'exterior de l’Institut d’Educació Secundària Joan Brudieu a La Seu d’Urgell, i a l'interior d'una de les aules. El motiu d’aquesta mesura és que alguns professors i la direcció del centre creuen que un petit grup d'alumnes és conflictiu. 

Molts pares coincideixen també en aquest punt de vista, en canvi, l'Assemblea d'Estudiants ha rebutjat la mesura d'instal·lar càmeres dins les aules en un comunicat. Segons informa Telecinco, Deisy i Noemí, dues alumnes que han parlat sobre l'assumpte, no es veuran directament afectades pel ja batejat com a «Gran Hermano de les Aules». Tot i així, asseguren que els hauria agradat participar de la decisió. Tot això ha obert un intens debat entre la comunitat ja que molts consideren que es tracta d’una intromissió a la intimitat dels alumnes, mentre que els especialistes no li veuen cap avantatge a la mesura.

Finalment, l’institut ha anunciat aquest dilluns en un comunicat que «retirava la càmera de videovigilància instal·lada dins d'una de les aules i que encara no havia entrat en funcionament» ja que la Generalitat encara no ho ha autoritzat. Segons el centre «l'enrenou» al voltant de les càmeres «no ajuda» a la imatge de «bona convivència» de la comunitat educativa i ofereix «una visió» contrària a la realitat quotidiana que es viu. 


Comentaris

envia el comentari