Un jove es recupera de la seva malaltia set anys després i sorprèn la seva família

Ha publicat un llibre per explicar la seva experiència al món

Imatge de Martin amb dotze anys, quan van detectar la seva malaltia. | Youtube.
 

La de Martin Pistorius és una història increïble, tant que sembla un miracle. Tot va començar quan tenia dotze anys i vivia amb els seus pares a Sud-àfrica. Com qualsevol nen, es divertia amb els seus amics i tenia somnis pels quals lluitar fins que una malaltia li va arrabassar el futur de cop, segons explica el portal nolocreo.com. Martin no podia dormir ni parlar i amb prou feines podia moure's, i els metges van determinar que patia algun tipus de meningitis.

Martin no es va recuperar fins als dinou anys. | Youtube.
 

El seu estat de salut anava empitjorant a poc a poc i els seus pares creien que no hi havia cap esperança per poder salvar la vida del seu fill. Primer va estar a casa, però al final van haver d'ingressar-lo en una residència perquè la malaltia havia avançat greument. Però quan ja ningú tenia cap esperança en el futur de Martin, va ocórrer l'inesperat. Després set anys malalt, un dia va despertar sobtadament i va començar a percebre el seu entorn encara que ningú ho sabia perquè no podia moure's.

El moment decisiu va arribar quan la seva mare, farta de sofrir, li va dir al seu fill: Espero que moris! Aquesta frase va fer reaccionar el Martin, que sabia que havia de mostrar al món que no es trobava en un estat vegetal i que volia seguir lluitant per sobreviure. Els metges es van adonar que reaccionava als tests i que estava millorant, fins al punt que va arribar a recuperar-se notablement. Per desgràcia, va perdre part de la seva capacitat per parlar i ha de comunicar-se amb l'ajuda d'un ordinador. Però això no li va impedir estudiar ni crear la seva pròpia empresa informàtica, com tampoc casar-se amb Joanna, amb qui viu actualment a Londres. A més, ell no volia que la seva història passés desapercebuda i va decidir explicar la seva experiència en un llibre anomenat Ghost Boy (Chico Fantasma, en anglès). Tot un exemple de superació.

L'home va escriure un llibre sobre la seva vida. | Youtube.
 
 

Actualment està casat i resideix a Londres. | Youtube.
 


Comentaris

envia el comentari